Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Επικίνδυνα κλιματιστικά

οι βρομιές που βγαίνουν από ένα κλιματιστικό
Είναι σημαντικό να ζητάτε από τους τεχνικούς να γίνεται επισταμένο service που περιλαμβάνει και καθαρισμό στην τουρμπίνα. 
Κοιτάξτε τι έχει μαζέψει η τουρμπίνα του κλιματιστικού παρόλο που γινόταν απλό service κάθε χρόνο.

Αυτά που βλέπετε τώρα στη φωτογραφία βρίσκονται μέσα στα μηχανηματά σας στο σπίτι και τα αναπνέετε κάθε φορά που ανάβετε το κλιματιστικό.Γίνεται διασπορά από μούχλα, βακτήρια και μύκητες  επικίνδυνα για την υγεία μας.

Διαβάστε το παρακάτω :

5 σχόλια:

  1. Εντυπωσιακό! Σε κάνει να σκέφτεσαι τι ακριβώς γίνεται στα απλά service που όλοι μας κάνουμε κάθε χρόνο ! Ωραία θα ήταν να ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να ζητάμε για να γίνεται σωστότερος καθαρισμός και να μην φτάνουμε σε αυτα τα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια για την τόσο ενδιαφέρουσα προσπάθεια ενημέρωσης. Κ. Οικονομίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση: Κάθε πότε πρέπει να το καθαρίζουμε και τι κόστος έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΦΤΗΝΟ SERVICE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ.
    Παπαζογλου Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρήστος Μαντίκης6 Απριλίου 2011 στις 2:26 π.μ.

    Θα συμφωνήσω με τον-την κ. Παπάζογλου!!! Εγώ πλήρωσα κανονική προς οικονομική κατα τα άλλα τιμή των 40 ευρώ και τελικά ανακάλυψα ότι δεν μου καθάρισαν απολύτως τίποτα, απλώς τα επιφανειακά και το κλιματιστικό μου ακόμα μυρίζει όταν το ανοίγω. Οταν είδα την άψογη δουλειά του κύριου Γιώργου κατάλαβα αμέσως σε τι απατεώνες είχα πέσει προηγουμένως και μου είχαν πάρει τσάμπα τα λεφτά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...